Letbaner.DK
 
Generalforsamling 2017
Nyhed 00541  
Forside
Nyheder
Udland
TV & video
Hvad er en letbane
Link
Støtte
Om foreningen
Kontakt
Arkiv
Tilbage
Næste

 

Generalforsamling 2017

 
19.04.17 (publ. 31.08.17)
Letbaner.DK afholdt deres første ordinære generalforsamling i Valby d. 19/4-2017. Den første periode har været travl og spændende.

 
Formandens beretning

Der er kun gået 7 måneder siden stiftelsen af foreningen Letbaner.DK. Ud over at få styr på medlemsregistrering har vi afholdt et hvervemøde d. 7.12.2016 i Valby med præsentationer fra metroselskabet om Hovedstadens Letbane, som der var stor interesse om.

Det er en dejlig ny fornemmelse at have en medlemsgruppe bag sig, efter mange år uden et bagland. Vi har lavet en folder til uddeling til nye medlemmer.

Vi startede forarbejdet til foreningsdannelsen med vedtægter allerede et års tid før den Stiftende Generalforsamling d. 22. september 2016, hvor vi havde inviteret en gruppe interessenter. Der mødte 9 op, hvilket var noget færre end vi havde håbet. Det var derfor en udfordring at få besat alle poster, men vi endte med en bestyrelse hvor 4 ud af 5 poster var besat. Desuden manglede en revisor, men vi havde dog en revisorsuppleant.

Foreningen første møde var Info-mødet d. 5. december 2016 med Metroselskabet, der fortalte om Ring 3 letbanen og Frederikssundsvej. Det var et åbent hvervemøde hvor vi fik vi mange nye medlemmer og de to første sponsorer.

Ved denne generalforsamling har vi valgt at starte med en taler fra Region Hovedstad, for at gøre deltagelsen mere spændende. Samtidig er det vores første egentlige medlemsmøde. Vi vil holde flere af den slags når der er noget nyt at fortælle. Vi har også åbne hvervemøder i støbeskeen i de andre letbanebyer, Aarhus og Odense, da vi ønsker at være landsdækkende:


Generalforsamling i Valby Kulturhus.
Foto: Torben Liebst

 
Åbent hvervemøde i Aarhus til september 2017, evt. i forb. med Lightrailday eller letbaneåbning.
Åbent hvervemøde i Odense til november 2017 med indlæg fra Odense Letbane.

Vi har opbygget et medlemsregister hvor vi kan holde øje med indbetalinger, medlemstilgang og frafald. Vi er nu 52 medlemmer.

Hjemmesiden er frisket lidt op med farver og kontrast på Sakset i pressen, samt en ny ensartet menu der samtidig har lettet vedligeholdelsen. Ikke alle sider har fået den opdaterede menu endnu, men formen kan ses på Forsiden, Tv&video, Link og Arkiv.

Vores hjemmeside er gammeldags opbygget, men vi får også at vide at den er meget overskuelig og let at finde rundt i og har et godt indhold, så foreløbig holder vi fast i nuværende form med kodning i html og php. Vi vil gerne høre fra medlemmer, der har lyst til at deltage i opbygning og vedligeholdelse af siden i html/php.

Der er endnu ikke dannet Arbejdsgrupper, men vi har modtaget flere tilkendegivelser om hjælp til forskellige opgaver. Det er mindst ligeså værdifuldt for os og netop formålet med at danne forening.

Husk at der er en grund til vi har slået os sammen. Letbaner er ikke bare en interesse for os. Vi mener det seriøst når vi taler om at byer bliver bedre med letbaner. Alle medlemmer ved faktisk mere om letbaner end de fleste gør, og vi er derfor alle ambassadører for flere letbaner i Danmark.

Hvis I har, eller får, spørgsmål om letbaner i ikke selv kan svare på, så skriv det på vores Facebook side. Her er der ud over bestyrelsen flere andre der gerne vil hjælpe Jer, og andre vil igen kunne læse spørgsmål og svar og derved blive klogere. Alle kan på den måde blive mere afklarede og forberedt på spørgsmål fra såvel tilhængere, som tvivlere og modstandere. Husk at der er altid en positiv historie om letbaner i kan fortælle.

Til slut vil jeg blot minde om at hvis du har noget på hjerte, som fortjener bedre end at blive skrevet på Facebook, så ring eller skriv til os. Relevante artikler er meget velkomne - egne såvel som link til andres.

 
/Helge Bay, formand

 
Læs referatet i link øverst til højre.

 


Relaterede nyheder:

Flot fremmøde og stor spørgelyst til Hovedstadens Letbane

Letbaner.DKs første offentlige arrangement blev afholdt d. 5/12 i Valby Kulturhus. (09.12.16)

Bliv klogere på Hovedstadens Letbane - og Letbaner.DK

Kom og hør om letbaneplaner i Hovedstaden når Letbaner.DK inviterer til aftenmøde d. 5/12 kl. 19 i Valby (11.11.16)

Letbaner.DK er nu en forening

Efter mere end 13 år uden formel organisering er Letbaner.DK nu stiftet som forening. Det gør det muligt at samle flere kræfter om initiativet. (11.11.16)
Gå til menuen i toppen

Til top

Læs mere fra menuen Øverst til venstre.
   
 

Læs mere her:

REFERAT
(GF d. 19.04.17)
Præsentation
(GF d. 19.04.17)


 
Copyright © Letbaner.DK
Forbehold