Letbaner.DK
 
Stor interesse for letbane i Glostrup
Nyhed 00266  

Stor interesse for letbane i Glostrup

Letbaneudstilling i Glostrup
Letbaneudstilling i Glostrup d. 27.10.07.

 
05.11.07
Letbaner.DK's udstilling på Glostrup Rådhus fik stort besøg og mange spørgsmål.

Med en fornyet plancheudstilling og video fik Letbaner.DK stor opmærksomhed ved Glostrup kulturnat, lørdag d. 27.10.07. Plancheudstillingen om Ring 3-letbane blev vist i Teknisk Forvaltnings lokaler på Glostrup Rådhus.

Det er tydeligt at der nu er fodslav om projektet i kommunen, og sammen med de øvrige kommuner langs Ring 3 må der snart kunne forventes et udspil.

Letbanen var et ud af tre emner på udstillingen "Trafik på kryds og tværs", hvor også Trafikstyrelsen var repræsenteret med baneprojektet: København-Ringsted over Køge. Desuden Glostrup kommunes store vejprojekt med indføring af Frederikssundsmotorvejen til Ringmotorvejen i Ejby. Kulturnatten bød ellers på et stort udbud af kulturarrangementer mange steder i kommunen og man fik indtryk af en kommune med engagement og et højt aktivitetsniveau.

Initiativet til letbaneudstillingen kom fra Glostrup kommune, der tog kontakt til Letbaner.DK. Susanne Nørgaard fra Teknik og Miljø udtalte forud for arrangementet:

"For 5 år siden besluttede vi i Teknik- og Miljøforvaltningen at vi også ville bidrage med nogle aktiviteter til Kulturnatten, da vores forvaltning ligger lige midt i det område som bliver brugt. Vi taget hvert år et nyt tema op og det har vist sig at være en kæmpe succes. Mange borgere kommer for at høre hvad der sker på det tekniske område i og omkring Glostrup Kommune. De sidste par år har 500 borgere besøgt forvaltningen på kulturnatten. Vi har fundet ud af at kulturnatten er meget bedre til at give informationer til borgere end at indkalde til borgermøder."

/HB


Relaterede nyheder:

Letbaner.DK på Glostrup kulturnat

Vi opstiller fornyet plancheudstilling til kulturnatten på Glostrup Rådhus 27/10. (20.10.07)

Trafikudspil fra 15 omegnskommuner

Kommunerne ønsker bl.a. en letbane med moderne sporvogne Lyngby-Herlev-Glostrup-Ishøj, samt Glostrup-Brøndby-Avedøre-Amager. (28.08.07)

Erhvervsledere prioriterer letbane

Ring 3 Letbanen har en meget høj prioritet, viste et flot og energisk ErhvervsTopmøde. (30.04.07).
Gå til menuen i toppen

Til top

Læs mere fra menuen øverst til venstre.
   
 

Læs mere her:

Glostrup Kulturnat
Hovedstadsborg-mestre til kamp mod Kattegatbro.
(Berlingske 24.08.07)


 
Copyright © Letbaner.DK
Forbehold