Letbaner.DK
 
Folk flygter fra den kollektive trafik
Nyhed 00123  

Folk flygter fra den kollektive trafik

S-tog i snevejr, foto: Helge Bay 01.12.05
BT lægger ikke fingrene imellem når de beskriver den nuværende situationen for den kollektive trafik

”Danskerne flygter fra togene og dermed den kollektive trafik. Og det skyldes hverken utilfredshed med priserne eller køreplanen. Det skyldes derimod en stribe fatale fejl, som er opstået i en Bermuda-trekant mellem kortsigtede politikere, et svagt ledet Banedanmark og nu også et stadigt mere slingrende DSB.

Togenes Bermuda-trekant handler også om tillid. Danskerne er tilsyneladende ved at miste troen på, at der overhovedet kommer tog, og derfor tager stadig flere bilen,” skriver B.T. i en lederartikel og fortsætter:

”Oven i alle de øvrige problemer er DSB nu ramt af faglige aktioner, som formentlig vil skabe yderligere aflysninger og forsinkelser de næste mange dage. Det er slemt for tilliden til togene, men det bliver endnu værre af, at DSB forsøger at skjule sandheden for kunderne. Hvis vi som togpassagerer ikke kan stole på informationen på skærme og i højttalere, så ryger den sidste rest af tillid.”

BT slutter "Og inden ministeren skulle falde for fristelsen til at sende aben videre, så bør han huske, at det uanset hvad er hans ansvar."

/HB

Læs lederen i B.T. "Tilliden til togene er væk" d. 30.11.05 på:
www.bt.dk - Søgeord: Bermuda

 

 
Copyright © Letbaner.DK
Forbehold