Letbaner.DK
 
Light Rail Day 2015 - i København
Nyhed 00503  

 

 

Light Rail Day 2015 - i København

Programmet er klar

 
25.10.15
Light Rail Day er ikke så teknisk som nogen tror. I år er der flere indlæg med bløde emner, som byplanlægning med ren attraktiv transport.

Konferencen afholdes d. 9. og 10. november 2015 i København. 1. dag mødes man på Vesterport station kl. 13 og anden dag startes fra kl. 8:30 på Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45.

På 1. dag er der besøg i Cityringens nye kontrolcenter inkl. foredrag fra projektlederen Patrik Magnusson om Ring 3 Letbanen.

På 2. dag er der otte indlæg. Herunder om strategi omkring byplanlægning med sporvej og cykler, koncepter for bæredygtighed og Best Practise erfaringer fra Europa. Eksempelvis kommer følgende indlæg:

Thomas Flügge fra Dresden, Tyskland fortæller om letbanens renæssance i Skandinavien, som han kun betragter som en begyndelse. Letbaner er en mulighed for moderne ren og attraktiv bytransport.

Stephan Besier fra Zürich i Schweiz fortæller om byplanlægning tilpasset en udformning med letbaner og bybaner. "Letbanen møder byen og cyklisterne, og bilerne møder letbanen" - Erfaringer med blandet trafik i Europe.

Philip Klever fra München, Tyskland beskriver koncepter og erfaringer fra et nyt stop St. Emmeram på en ny linje mod Effnerplatz i München, der er bygget efter Best Practise solution.

Læs det endelige program for konferencen her

Se video om Tram linje 16 (Effnerplatz - St. Emmeram) i München her

/HB - kilde: Light Rail Day
 
 


Relaterede nyheder:

Light Rail Day - 2014

Nordens største sporvejsnet i Göteborg var vært for Light Rail Day
(31.10.14, Opdateret 13.11.14)
Gå til menuen i toppen

Til top

Læs mere fra menuen øverst til venstre.
   
 

Læs mere her:

Light Rail Day 2015 i København: Program
(9/11-10/11 2015)
Tram linje 16 (Effnerplatz - St. Emmeram) i München
(Light Rail Day)
Trambahn München
(MVV München)
Strassenbahn Dresden
(DVB på Facebook)


 
Copyright © Letbaner.DK
Forbehold