Letbaner.DK
 
Letbaner på infrastrukturkonference
Nyhed 00448  


Illustration: Nohr-Con

 

Letbaner på infrastrukturkonference

 
18.05.13
Nohr-Con arrangerer den 12.-13. juni 2013 en konference om investeringer i fremtidens transportkorridorer med efterfølgende kursusdag

Der er anlægsinvesteringer på vej i Danmark for mange milliarder. Oven i de massive investeringer i trafikområdet med det nye trafikforlig med motorveje, broer og jernbaner, er Femern-forbindelsen nu godt på vej til at blive en realitet. København barsler bl.a. med en havnetunnel og letbaner. Senest har regeringen offentliggjort Togfonden, der skal give togtrafikken i hele landet et historisk løft.

Konference om investeringer i fremtidens transportkorridorer

Den 12. juni giver en række af landets eksperter svar på de allermest centrale spørgsmål om Danmarks infrastruktur og et overblik over de store infrastrukturprojekter, der skal i gang i de kommende år.

Hvilke projekter er på vej? Hvad betyder infrastrukturen for dansk erhvervsliv og økonomi? Kan de store projekter give jobs til de mange ledige hænder i bygge- og anlægsbranchen? Og er investeringerne store nok til at løse trængselsproblemerne omkring de større byer?

Hør blandt andre:
Henrik Dam Kristensen, Transportminister (S)
Martin Munk Hansen, Områdechef, Banedanmark
Jens Holmboe, Anlægsdirektør, Vejdirektoratet
Bo Rasmussen, Formand for Letbanesamarbejdet Ring 3
Mogens Hagelskær, Letbanechef i Odense

Kursusdag om infrastrukturudbud for tilbudsgiver

Den 13. juni, dagen efter konferencen, er der mulighed for at deltage i et kursus, hvor man får en grundig indføring i udbudsprocessen, når det handler om at byde på de store infrastrukturprojekter. Denne kursusdag giver også indsigt i regelgrundlaget og en række konkrete værktøjer til at udarbejde det vindende tilbud.

Læs mere om konferencen og kursusdagen her..

/ME

   
 

Læs mere her:

Program og tilmelding: http://www.nohr-con.com/dk


 
Copyright © Letbaner.DK
Forbehold