Letbaner.DK
 
94 milliader og hvad så?
Nyhed 00343  

Foto: Rene Stransbygaard, DSB
Foto: Rene Stransbygaard, DSB

 

94 milliader og hvad så?

 
02.06.09
Konference om infrastruktur og fremtidens transportkorridorer den 9.-10. juni 2009 i København

Konferencevirksomheden Nohr-Con står bag arrangementet, der afholdes i Hotel Skt. Petri i København.

En række eksperter fra ind- og udland sætter fokus på de trafikale udfordringer, Danmark står over for i de kommende år. Programmet præsenterer blandt andet landets største infrastrukturprojekter herunder Femernbroen, Letbaner i Århus og København, Metrocityringen, Nordhavnsvejen, en havnetunnel i København og forbedringer på jernbanenettet over hele landet.

Blandt talerne på konferencen er den tyske letbaneekspert Axel Kuehn, Professor Ali B. G Madsen fra DTU, Lektor Per Homann Jespersen fra RUC og Kristian Pihl Lorentzen, medlem af Folketinget og trafikordfører for Venstre.

Konferencens første dag den 9. juni giver overblik over de største infrastrukturprojekter i Danmark nu og i de kommende år og indblik i de overvejelser, der ligger bag dem.

Adm. Direktør Anne-Grethe Foss fra Metroselskabet, Managing Director Peter Lundhus fra Femern Bælt, Adm. Direktør Jesper Hansen fra Banedanmark, Trafikplanlægger Søren Elle fra Københavns Kommune og Afdelingsleder Ole Søren fra Letbanesekretariatet i Århus fortæller om de store investeringer i infrastruktur, de står i spidsen for.

Men også emner som privat finansiering, erhvervslivets behov for infrastruktur og transportkorridorer, budgetoverskridelser, OPP og beskæftigelse i bygge- og anlægsbranchen er på programmet med talere som Adm. Direktør Claus Juel-Jensen fra Netto, Partner Klaus Ahm fra Ernst & Young og Portfolio Manager Finn Søndergaard Petersen fra atp.

Programmet den 10. juni har fokus på infrastruktur og byudvikling. Om formiddagen med indlæg om sammenhængen mellem infrastruktur og regional byudvikling - og om eftermiddagen med en studietur til Ørestad og de nye byudviklingsområder i Malmø, som er udviklet i takt med investeringer i områdets infrastruktur. Her rundviser blandt andre Adm. Direktør Jens Kramer Mikkelsen fra By og Havn.

Deltagerne kan vælge at deltage i hele konferencen, eller de kan sammensætte det konferenceprogram, der passer bedst til deres vidensbehov og interesser. Målgruppen er offentlige og private aktører beskæftiget med anlægs- og infrastrukturprojekter og med byudvikling.

Konferencen bliver afholdt den 9.-10. Juni 2009 på Hotel Skt. Petri, Krystalgade 22, København K.

Se hele programmet og tilmelding på www.nohr-con.com

/HB


Relaterede nyheder:

Gå til menuen i toppen

Til top

Læs mere fra menuen øverst til venstre.
   

Læs mere her:

Konference om infrastruktur
(nohr-con.com)


 
Copyright © Letbaner.DK
Forbehold